Tänapäevased koosolekuruumi lahendused

Koosolekud pole enam sellised, nagu aastaid tagasi – pea kõigil kokkusaamistel on keegi kuskilt eemalt ja ühte ruumi füüsiliselt kokku tulla ei olegi enam põhjust. Logitechi seadmete ja Microsofti lahendusega saab väga hästi kokku panna ühe moodsa koosolekuruumi, kus pole probleemi, kust keegi sündmusega liitub.

Kellele mõeldud?

Igas suuruses ettevõttele, kes viivad igapäevaselt läbi veebikoosolekuid ning soovivad selle juures tagada väga hea pildi ja heli kvaliteedi. Tänapäevased koosolekuruumi lahendused sobivad alates 2-4 inimeste ruumidesse kui ka suuremate, näiteks 30 istumiskohaga suurde ruumi.

Milliseid probleeme või vajadusi lahendab?

Uute seadmetega saad lihtsustada koosolekute läbiviimist. Kaasajastades kõiki oma ruume, tagad läbivalt ühtse kasutajakogemuse olenemata koooslekruuumi suurusest.

Miks OIXIO IT?

  • Oleme Logitech’i ja Barco ametlik partner – regulaarsed koolitused, mis tagavad parimad teadmised kõige uuemate lahenduste jaoks. Suuremate projektide puhul saame tootjalt küsida erihinnastust.
  • OIXIO kontoris on demoruum kus saad näha töös olevat lahendust. Pakume ka võimaluse küsida demo seadmeid, et neid enda keskkonnas järele proovida.
  • Aitame koostöös kliendiga leida parima lahenduse, pakkudes seejuures ka paigalduse ja seadistamise tuge.
Recommy
OIXIO on kõrgeima soovitusindeksiga IT-ettevõte Eestis, allikas: Recommy.com

Sinu hinnang teeb meid tugevaks

Mõistame, et hea maine ja sinu isiklik soovitus on meile vajalikud.

Näeme oma missioonina ületada sinu ootusi ja saada sellega uued võimalused jagada oma oskusi, toetada rohkemate Eesti äride käekäiku.

Oleme olnud aastaid keskendunud oma klientide rahulolule ning teinud selles vallas väga head tööd, sest meie kordusostude arv ja soovitusindeks on väga kõrged. Oleme kõrgeima kliendirahuloluga IT-ettevõte Eestis.

Logitech pakub lihtsamaks lahenduseks vastavat kaamerat, millel on sisse ehitatud kõlar ja mikrofon, eraldi laua- või laemikrofone, lisaks ekraaniga pulti koosoleku juhtimiseks ja seadistamiseks ning olemas on isegi ekraanipaneel ukse taha seinale, et väljas olijad saaksid näha koosolekuaegu ja kalendrit konkreetse ruumi kohta. Põhimõtteliselt saab Logitechi ja Microsofti targa koosolekulahendusega ruumi ka lihtsalt kaks kätt taskus sisse jalutada ja koosolekut pidama hakata, kui arvutist midagi näidata pole.

Logitech-meeting-rooms

Meie kogemused

Oleme teostanud lahendusi erinevate suurustega ettevõtetele. Kui soovid eelnevalt tutvuda keskkonnaga kus võiksid olla sarnased ruumid nagu Sinul siis suudame korraldada kohtumise mõne meie kliendi juures, kellel on lahendus juba töös.

Vaata seadmeid e-poes

Küsi pakkumist (OIXIO IT)

Oleme alati sinu jaoks olemas. Tööpäeval vastame paari tunni jooksul.

* tähistatud väljad on kohustuslikud

Nimi*
Kirjutage meile, kui teil on küsimus või soovite suhelda eksperdiga.

Reimo Saal

Linkedin

Klientseadmete projektijuht